Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

3d visualisatie is hot!

Iedereen kent het probleem wel van dat nieuwe kantoor of huis dat je nog moet inrichten. 3d visualisatie is hier een prachtige oplossing voor. Je hoeft nog niet meteen vanalles te gaan kopen en misschien achteraf toch een slecht gevoel krijgen dat het niet zo mooi in de ruimte staat dan verwacht.

3d visualisatie zorgt ervoor dat je ideeën tot leven komen. Er zijn vandaag de dag al veel bedrijven die aan 3d visualisatie doen, men kan het zelfs combineren met VR visualisatie. Eén van deze bedrijven is www.werestudio.com. Werestudio helpt niet alleen met de aanpak in 3D maar zal ook instaan voor het realiseren van het project in jouw kantoor/kamer.

Zij zullen eerst een oriëntatiegesprek doen om te kijken naar jouw wensen, uitdagingen en wensen. In dit gesprek zal ook al duidelijk zijn wat werestudio voor jou kan betekenen maar ook welke afspraken er zijn gemaakt.

Na het oriëntatiegesprek zal men overgaan naar de wat de opdrachtgever precies wilt door middel van de juiste vragen te stellen. Er zal dan ook samen gebrainstormd worden. In deze fase zal duidelijk worden welke sfeer en beleving er verwacht wordt. Eenmaal duidelijk is wat van de opdrachtgever verwacht wordt zal de input besproken worden met de ontwerpers.

Hierna zullen de ontwerpers aan de slag gaan met het ontwerp. Eerst zal een schets gemaakt worden, daarna een voorlopig ontwerp en uiteindelijk een definitief ontwerp. In elke fase zal ook de opdrachtgever betrokken worden. De opdrachtgever zal nogmaals vermelden welke materialen hij wenst, en ook de indeling.

Het voordeel van deze 3d visualisatie is dat men uiteindelijk een goed beeld krijgt of alles mogelijk is ook op vlak van de kosten.

Als het ontwerpen klaar is kan men aan de slag met de realisatie. Ook in deze fase zal werestudio jou als opdrachtgever ondersteunen. Werestudio heeft een groot netwerk met leveranciers, aannemers, project managers en specialisten. Zij zullen ook controleren of het ontwerp ook werkelijk gerealiseerd wordt.

Linkruil.org

Comments are closed.