Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Alles wat je moet weten over de bouw

De bouwsector maakt een enorme structurele verandering door. Tekorten aan woningen, leegstaande gebouwen en circulatief bouwen. Zijn aspecten in de bouwsector die grote invloed hebben.

Trends en ontwikkelingen

Al jaren groeit de bouwsector sterker dan de Nederlandse economie. Ook al is er voor dit jaar een kleinere groei te zien dan het jaar ervoor, het is nog steeds een mooi resultaat. De grote groei is vooral te danken aan investeringen in de infrastructuur van Nederland.

Echter is het niet alleen maar goed nieuws, zo is groei bij de woning- en utiliteitsbouw minder groot dan had gekund. De mindere groei is voornamelijk te linken aan tekorten op het gebied van geschikte arbeiders en beschikbaar materiaal.

De verwachting voor de bouwsector is positief. Door komende veranderingen van de overheid zal de sector zeker sterk blijven groeien. Dit komt omdat verduurzamingen een steeds belangrijkere rol begint te krijgen in Nederland.

Op zoek naar werk in de bouw

Heb jij net je opleiding afgerond of ben je opzoek naar een nieuwe baan in de bouw en weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is Vakmasters het bedrijf dat je kan helpen bij een passende en leuke uitdagende nieuwe baan. Of je nu net klaar bent met school, of al een ervaren vakman bent Vakmasters heeft vacatures voor ieder soort arbeider.

Vakmasters

Vakmasters is het enige uitzendbureau dat zich heeft gespecialiseerd op een sector en dat is bouwsector. Doordat Vakmasters zich specifiek focust op de bouwsector heeft het een zeer deskundige kennis van de sector en de know hows in de brach├ę. Vakmasters werkt samen met bouwmensen, dat een opleidingsinstituut is voor bouwopleidingen. Zo is het mogelijk om als student te beginnen bij Vakmasters en zo door te groeien in een baan in bouw. Ook is het mogelijk om bijscholing te volgen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op een nieuwe baan.

Linkruil.org

Comments are closed.