Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bedrijfstheater zorgt voor andere communicatie

Communiceren met medewerkers en relaties is soms lastig. Heb je slecht nieuws te vertellen of wil je bijvoorbeeld het nieuwe werken in de praktijk brengen en wil je dit niet communiceren middels een standaard bedrijfsnotitie of informatieboekje?

Dan zul je moeten kijken naar andere oplossingen waarmee je toch je boodschap kan communiceren of problemen binnen je bedrijf aan het licht kan brengen. Bedrijfstheater kan hier de oplossing in zijn. Door grote problemen binnen de organisatie in een improvisatie met humor te vertellen pakken je medewerkers of relaties het makkelijker en luchtiger op.

Ook als aan de resultaten van je bedrijf te zien is dat medewerkers niet meer gemotiveerd zijn kan je een onderzoeksteam instellen maar je kan ook door middel van improvisatietheater uit je medewerkers krijgen wat ze in het werken belemmert. Met deze informatie kan je daarna stappen ondernemen om het werkklimaat binnen je bedrijf te verbeteren.

Om saaie presentaties of moeilijke sessie op te leuken is het ook mogelijk bedrijfstheater in te zetten. In verschillende scatches en warm-up activiteiten kan een theatergroep vervolgens de groep weer actief krijgen om door te gaan met de rest van de dag waarop wel telkens opgelet moet worden en er geen tijd is voor humor.

Humor tijdens een belangrijke conferentie of samenkomst kan de spanning tussen de presenterende personen en het publiek verlagen waardoor de doelgroep op dat moment beter kan opletten en meer zal oppakken dan dat iemand in een pak een saai verhaal verteld.

Serieus zijn met je bedrijf is leuk, maar humor moet ook zeker een plaats krijgen binnen je organisatie. Bedrijfstheater is hiervoor een ideale vorm tijdens grote bijeenkomsten en presentaties.

Linkruil.org

Comments are closed.