Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Begeleiding bij het verkrijgen van een CE-keurmerk

Tegenwoordig wordt het als producent steeds belangrijker om één of meerdere keurmerken voor uw producten te behalen. Niet alleen zijn er specifieke keurmerken die door de Nederlandse overheid worden uitgegeven die staan voor bijvoorbeeld veiligheid, ook zijn er keurmerken die worden uitgegeven door de branche waarin dit specifieke product valt. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld speelgoed of elektronica. Het behalen van het keurmerk kan een langdurig proces zijn, zeker als de administratieve gang van zaken niet in één keer goed verloopt. Bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat u kan begeleiden in dit gehele proces? Maak dan kennis met HMPA

Een algehele begeleiding

HMPA inspecteert het desbetreffende product of producten en kan u daarna adviseren of en in welke hoedanigheid deze in aanmerking komen voor een CE-keuring. Ook stellen zij in dat geval een plan van aanpak op om samen met al uw medewerkers deze keuring te behalen. Eén van de diensten die HMPA u aanbiedt is de risico-analyse, waarin alle risico’s worden benoemd en uitgebreid besproken. Dit is slechts een voorbeeld van de algehele service die u kunt verwachten.

Voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het behalen van een CE-keuring, alle administratie die daarbij komt kijken en hoe HMPA je daarbij kan begeleiden? Ga vandaag nog nog naar de website voor alle mogelijkheden. Hier kun je ook de contactgegevens vinden, zodat je zo snel mogelijk een reactie op je vraag of opmerking kunt krijgen.

Linkruil.org

Comments are closed.