Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Belang van communicatie bij SPL

Paneelbouw is een beroep wat veel voorkomt door de technologie van nu. Het is een beroep waar veel kennis, ervaring en professionaliteit voor nodig is. Het maken van panelen moet effici├źnt en nauwkeurig gebeuren. SPL vindt het eindproduct echter niet het enige belangrijke. De communicatie is ook iets waar SPL graag veel aandacht aan besteed. Ze willen een persoonlijke communicatie met de klant waar er veel wordt geadviseerd en waar er goed geluisterd wordt naar de wensen.

De naam

Scholten Panelen is zeer gericht op goede, sterke en persoonlijke communicatie. Deze gedachte is in het achterhoofd gehouden bij het ontwerpen van een naam. Om communicatie nog beter te maken wilden ze een eenvoudige naam die goed klinkt. Ze vonden het belangrijk dat de naam van de oprichter erin voor kwam. Al snel kwam men op het idee om een afkorting te kiezen die voldoet een de net genoemde factoren, eenvoud en goed klinken. Het bedrijf vond het verder belangrijk dat er direct duidelijk werd dat het bedrijf verstand heeft van laagspanningssystemen en panelen. Daarom is uiteindelijk gekozen voor Scholten Panelen Laagspanningssystemen, oftewel: SPL.

De bouw van panelen

Zoals eerder genoemd is de bouw van panelen iets wat ook zeer goed verloopt bij het bedrijf. Heeft u interesse in de diensten van het bedrijf? Ga dan snel naar de website voor informatie en contact.

Linkruil.org

Comments are closed.