Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Beweeg gezond op de werkvloer met de Swopper

De Swopper bureaustoel is niet de standaard bureaustoel die je gewend bent. De Swopper heeft geen rug- of armleuningen, maar zorgt er toch voor dat eventuele rug- of nekklachten minder worden.  Dankzij het speciale veersysteem van de Swopper beweeg je gezond en meer op het werk. Bovendien worden de rug- en buikspieren getraind.

Swopper Classic
De Swopper Classic het meest populaire model van de Swopper. Dankzij de actieve en wisselende zithoudingen blijft je lichaam in beweging en versterk je je rug. Juist omdat er geen arm- of rugleuningen zijn, wordt je er als het ware toe gedwongen om actief te zitten.

Swopper gebruiken
De Swopper stoel wordt veel gebruikt in kantoren, schoonheidssalons en medische praktijken. De stoel is tegenwoordig echter zo populair dat de stoel ook steeds vaker in de privé sferen wordt gebruikt. Dit is vreemd verschijnsel, aangezien kinderen en volwassenen steeds meer achter de pc zitten. Met de Swopper stoel zorg je er voor dat nek- en rugklachten worden voorkomen.

Wil je nog even wennen aan het idee van stoel zonder rug- en armleuning? Dan kun je een Swopper (bureau)stoel ook gratis en vrijblijvend op proefplaatsing aanvragen. Zo kan je een paar dagen kijken of de stoel een toegevoegde waarde is.

Linkruil.org

Comments are closed.