Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Briefpapier drukken & visitekaartjes drukken in uw huisstijl

Om professionaliteit uit te dragen is het belangrijk om gebruik te maken van een huisstijl. Deze huisstijl moet terug komen in alles waar de klant mee in aanraking komt. Een kleine opsomming hiervan is:

  • Het gevel van het pand
  • De inrichting van het pand
  • Visitekaartjes
  • Briefpapier
  • E-mailhandtekening
  • Facturen
  • Offertes

En zo kun je nog wel even doorgaan. Het is belangrijk om de klant heel duidelijk in aanraking te laten komen met uw huisstijl. Op deze manier zal de huisstijl als het waren worden geprint in het geheugen van de klant of d potentiële klant. Dit is weer belangrijk om een top of mind positie te creëren. De huisstijl kunt u het beste laten ontwikkelen door een professioneel bedrijf. Zij zullen een aantal mogelijke versies voor u uitwerken.

Briefpapier drukken

Naast de gevel van het pand en de inrichting hiervan is het belangrijk dat ook uw briefpapier is voorzien van de huisstijl waarvoor u gekozen heeft. Briefpapier drukken kunt u tegenwoordig bij verschillende drukkers laten doen. Ook is het niet meer noodzakelijk dat dit gebeurd bij de drukker om de hoek, maar is een online drukker vaak al vele malen makkelijker. Door gebruik te maken van briefpapier kan alle communicatie die nog geprint wordt en wordt gegeven aan de klant worden voorzien van de huisstijl.

Visitekaartjes drukken

Naast het drukken van briefpapier is het ook noodzakelijk om uw huisstijl terug te laten keren in uw visitekaartjes. Visitekaartjes drukken kan even als briefpapier worden gedrukt door drukker om de hoek, maar ook door een online drukker. Bij visitekaartjes is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de contactpersoon die erop wordt weergegeven variabel is. Verder is het aan te raden om te proberen iets unieks met u uw visitekaatjes te doen.

Laat de huisstijl van uw bedrijf terugkomen in uw communicatie!

Linkruil.org

Comments are closed.