Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bureaustoel instellen

Gezondheid op kantoor is de laatste jaren een belangrijk issue geworden. Daarbij wordt er vooral gesproken over zittend werken. Je zit immers van de acht uur ongeveer zes uur per dag aan je bureau en dat is in veel gevallen niet bepaald gezond. Gelukkig zijn daar wel wat maatregelen tegen te nemen. Allereerst door regelmatig op te staan en even te lopen of staand te telefoneren. Daarnaast kan een goede bureaustoel ook wonderen doen. Bijvoorbeeld een bureaustoel die je goed kunt instellen zodat deze zich aanpast aan jouw lichaam. Dat kan een hoop rugklachten en andere klachten voorkomen!

Herman Miller bureaustoel

Wanneer je beschikt over een Herman Miller bureaustoel kun je er in ieder geval zeker van zijn dat je deze op verschillende manieren kunt instellen. De modellen van dit merk hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen als ergonomisch perfecte bureaustoelen die zich in veel gevallen automatisch aanpassen aan de verschillende werkhoudingen die je gebruikt. Of het nu gaat om rechtop zitten, voorover leunen of juist achterover leunen. En dan hebben we het alleen nog maar over de automatisch aanpassingen van de bureaustoel. Daarnaast kun je een Herman Miller bureaustoel namelijk ook zelf instellen.

Het instellen van de bureaustoel

Hoewel het namelijk erg fijn is dat de bureaustoel zich op veel gebieden automatisch aanpast, moet je dit natuurlijk ook zelf kunnen doen. Het is bijvoorbeeld in alle gevallen verstandig en noodzakelijk om te werken met je beide voeten plat op de grond. Niet iedereen is echter even lang waardoor je de hoogte van het zitvlak van een bureaustoel wel moet kunnen instellen voor een zo comfortabel mogelijk houding. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de rugleuning. Ook deze kun je handmatig verstellen tot een positie die voor jou het beste is. Je wilt immers niet na een dag werken thuis komen met rugpijn of andere pijntjes in je lichaam.

Linkruil.org

Comments are closed.