Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Career Factory Amsterdam – Matchen We Talented People

Career Factory Amsterdam is gespecialiseerd in werving en selectie van kandidaten met een afgeronde MBO- of HBO opleiding. Het gaat hierbij om kandidaten met maximaal 7 jaar professionele werkervaring. De opdrachtgevers en kandidaten hebben altijd een vaste consultant als aanspreekpunt. Hierdoor wordt de specifieke kennis die we in huis hebben gewaarborgd en kan alle relevante informatie gebruikt worden bij het maken van de perfecte match.

Want dat is wat Career Factory Amsterdam doet. Het matchen van talented people. Van kleine bedrijven, tot aan grote multinationals. De opdrachtgevers vinden we in allerlei uiteenlopende sectoren. Ieder met weer een eigen product en/of specialisme. Welk talent het beste matcht met uw talenten, weet u als geen ander. Career Factory zorgt er dan ook voor dat u alleen de allerbeste kandidaten aan tafel krijgt.

Omdat de perfecte match naast een uitstekende CV en functieprofiel ook over diverse andere factoren dient te beschikken, graven we dieper. We vragen door. Geef ons uw criteria. Wij nemen al uw eisen en wensen mee, want het vinden van de juiste kandidaat draait uiteindelijk om de eigenlijke selectie. De uiteindelijke match. We doen dit vanuit een hecht en omvangrijk netwerk.

Het vinden van een geschikte kandidaat passend bij de functie, lijkt soms haast op het zoeken van een speld in een hooiberg. Hoe kunt u snel en efficiënt de juiste kandidaten selecteren? Dit is mogelijk via een online competentiemeting die we in samenwerking met L&D Support hebben ontwikkeld. Deze methode is onderdeel van de Profilizer methode. Deze vormt een complete oplossing voor HR vraagstukken en wordt dan ook succesvol ingezet door diverse gerenommeerde organisaties. Via deze meting bieden we u inzicht in onder meer de belastbaarheid, veerkracht en competenties van de potentiele kandidaten. Al binnen 24 uur ontvangt u een uitgebreide rapportage met een evaluatie van o.a. het energieniveau van de kandidaat en de uitwerking en een totaaloverzicht van de competenties. Voordelen hiervan zijn dat de tijdsinvestering per kandidaat slechts 40 minuten is, u binnen 24 uur een rapportage ontvangt en het goedkoper is dan dure assessments. Wilt u meer weten? Neem dan contact op of bekijk de brochure.

Linkruil.org

Comments are closed.