Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Cursus zakelijk Engels, in company of op locatie

Als u internationaal zaken moet doen dan is goede beheersing van de Engelse taal vanzelfsprekend belangrijk. Helemaal als het op zakelijk Engels aankomt, want dit is weer een vak apart.
Het is zaak dat u uw gedachten leert te verwoorden en uw collega’s weet te overtuigen.

Taaltraining Engels op maat
Wanneer u een taalcursus of training gaat volgen dan is het belangrijk dat deze op maat voor u gemaakt wordt. Bij The Square Mile hebben we hier ruime ervaring mee.
Zo wordt rekening gehouden met uw huidige taalniveau en uw functie, doelstellingen en wensen. Daarnaast wordt er gekeken naar de best passende trainingsvorm om optimaal resultaat te kunnen behalen. Het is mogelijk om individueel of in groepsverband een training te volgen. Daarnaast zijn er workshops en kunt u een cursus zakelijk Engels op afstand volgen. Er worden diverse leermiddelen gebruikt binnen de verschillende trainingsvormen.

Cursus technisch Engels
Bij The Square Mile wordt uw taaltraining afgestemd op uw vakgebied. Voor mensen die werken in de technische branche, is speciaal de cursus technisch Engels ontwikkeld. Deze cursus wordt volledig aangepast aan de vraag van bedrijven. Bij The Square Mile kunt u altijd rekenen op een cursus op maat. De zakelijke taaltraining kenmerkt zich door een aanpak die flexibel en doelgericht is met trainingsvormen op maat. Er worden passende leermiddelen ingezet en de cursus is gericht op professionals die een technische functie bekleden. Binnen de cursus is er veel aandacht voor technische woordenschat en jargon. De cursus wordt gegeven door docenten die hoog opgeleid zijn en praktijkervaring hebben.

Individueel of in groepsverband met uw collega’s
De cursussen technisch en zakelijk Engels kunnen zowel individueel als in een groep gevolgd worden. Als de cursus met een groep collega’s gevolgd wordt, dan wordt er rekening gehouden met de niveauverschillen tussen de verschillende deelnemers. Ook worden alle wensen en eisen in kaart gebracht. U kunt ervoor kiezen om de cursus technisch Engels plaats te laten vinden binnen uw bedrijf, of op een van onze trainingslocaties.

Wilt u meer informatie over een training? Kijk dan eens op: www.thesquaremile.nl.

Linkruil.org

Comments are closed.