Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

CV ketel onderhoud Den Haag

 

CV ketel onderhoud Den haag

Als CV monteur zijn wij de expert voor alle mogelijke werkzaamheden aan uw ketel. Moet uw toestel vervangen worden? Wilt u een onderhoudsafspraak maken? Of is er sprake van een acute storing? Op ons kunt u rekenen. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag paraat in Den Haag en omgeving, 7 dagen per week. Wij begrijpen hoe vervelend problemen met uw verwarming zijn en sturen direct een CV monteur naar u toe. Deze inventariseert het probleem en zorgt voor een snelle, professionele oplossing. Aarzel niet en schakel onze hulp in!

Een verkeerde afstelling van de regelapparatuur en kleine lekkages zullen u niet opvallen maar brengen wel onnodige slijtage, en een extra hoog gasverbruik met zich mee. Het regelmatig onderhouden van u CV ketel verhoogt de veiligheid en beperkt zeker de storings gevoeligheid van u cv ketel.

Sluit u bij ons een onderhoudscontract af? Dan ontvangt u ieder jaar schriftelijk een herinnering dat het tijd is om uw ketel te laten onderhouden. Wij nemen dan contact met u op om een geschikte datum te plannen. Rond diezelfde periode krijgt u een factuur toegestuurd voor de komende onderhoudsbeurt. Alleen de eerste onderhoudsbeurt binnen het contract dient gelijk na afloop bij onze monteur te worden betaald, contant of gemakkelijk per PIN. Ditzelfde geldt ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt als u geen contract bij ons heeft afgesloten.

Linkruil.org

Comments are closed.