Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

CV ketel storing Den Haag

CV ketel storing Den Haag

Het is belangrijk dat u altijd kunt vertrouwen op een goede werking van uw CV ketel. We gebruiken immers iedere dag warm water en zitten niet graag in de kou. Een CV storing komt dan ook nooit op een gelegen moment. Onze specialisten begrijpen dat! We zorgen er dan ook voor dat we bij een CV storing snel ter plaatse zijn om het probleem te verhelpen. In de regio Den Haag kunt u dag en nacht op ons rekenen, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar! Wij zijn de specialist in CV ketel storing in Den Haag.

Uw CV ketel heeft regelmatig onderhoud nodig, dit verlengt de levensduur van de ketel en verzekert u ervan dat eventuele mankementen worden opgespoord zodat u niet onverwacht in de kou komt te zitten. Met een onderhoudscontract bent u altijd verzekerd van service en onderhoud voor een vast bedrag per jaar, voor alle merken ketels. Uiteraard zijn wij ook de specialist in CV installatie Den Haag.

Wilt u melding maken van een CV storing? Bel dan direct 06-21866261, of vul het storingsformulier in dat u hiernaast ziet staan. In Den Haag en in de wijde omgeving van Den Haag staan onze vakmannen altijd voor u klaar, we zorgen ervoor dat uw ketel snel weer werkt.

 

verant-3

Linkruil.org

Comments are closed.