Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De beste bureaustoelen voor op kantoor

Als u een fulltime kantoorbaan heeft, is het van belang dat u een goede bureaustoel heeft. Als u een kwalitatief slechte bureaustoel heeft, of een stoel die niet verstelbaar is, zult u na een aantal dagen rug- en nekklachten krijgen. Daar kun je de klok op gelijk zetten. Het is namelijk dat een bureaustoel zich aan uw zithouding aanpast. Ook moet je op gepaste afstand achter je bureau zitten en op de juiste zithoogte. Om u op weg te helpen, staan hieronder een aantal bureaustoelen die aan de juiste richtlijnen voldoen.

Topstar bureaustoelen
Topstar is een Duits merk voor bureaustoelen. Ze dragen het GS logo, wat staat voor Geprüfte Sicherheit. Dit logo geeft aan dat de Topstar bureaustoel voldoet aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Ergonomie Norm. De stoel is ook ideaal voor de flexwerker of voor studenten. De rugleuning is verstelbaar en de stoel heeft een comfortabele zitting met ondersteuning in de knieholtes.

Swopper
De Swopper bureaustoel is dé standaard in dynamisch zitten en bewegen op de werkplek. Dankzij de 3D-technologie zijn veranderingen in allerlei richtingen mogelijk. Hierdoor past de Swopper stoel zich aan u aan en niet omgekeerd. Dankzij de wisselende zithouding blijft u in beweging en wordt uw rug versterkt. Hierdoor worden rugklachten voorkomen en verminderd.

Prosedia bureaustoelen
De Prosedia kantoor- en werkstoelen worden geproduceerd door de Duitse fabrikant Interstuhl. De stoelen van Prosedia zijn voorzien van de beste ergonomische technieken. Hierdoor heeft u gegarandeerd jarenlang zitplezier! U hoeft niet bang te zijn dat uw bureaustoel na een jaar al uit elkaar valt.

Linkruil.org

Comments are closed.