Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De hele wereld binnen hand bereik met vervoer over zee

Vervoer en transport, het is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Toch is het voor bedrijven vaak nog een heel proces om de producten snel en goedkoop op de juiste locatie te krijgen. Je kunt natuurlijk kiezen voor transport met een vrachtwagen of met een vliegtuig, maar wanneer de klant in Azië woont is vervoer over zee aan te raden. Het is een goedkope manier om grote voorraden naar de andere kant van de wereld te krijgen.

Waarom vervoer over zee goedkoper is

Zoals net genoemd is vervoer over zee goedkoper omdat het een vorm van massatransport is. Daarbij maken de meeste schepen die de halve wereld over moeten gebruik van het Suez kanaal. Een klein kanaal waarmee heel Afrika afgesneden kan worden. Dit scheelt 3 tot 4 weken in transport waardoor het nog goedkoper en sneller wordt. Natuurlijk is het aan te raden om sneller vervoer te regelen wanneer er grote haast achter zit. Maar voor grote hoeveelheden goeden is over zee de beste optie.

Alle bestemmingen te bereiken

Vervoer over zee is een methode waarmee Azië en Amerika gemakkelijk en goedkoop bereikt kunnen worden. Daarbij bieden we meer dan 170 verschillende bestemmingen aan voor onze partners. Daarbij zorgen wij ook dat u een bevestiging krijgt wanneer de goederen zijn aangekomen in de haven. Waarna ze vervoerd kunnen worden naar de eindbestemming. Daarbij kunnen wij ook diensten vervoeren met behulp van luchttransport. En naast alle logistieke processen hebben wij een compleet aanbod van opslag en distributie tot aan douanezaken. Alles wat u nodig heeft om de producten snel en goedkoop op de juiste bestemming te krijgen. Meer weten over al onze diensten en hoe u in contact kunt komen met ons? Bekijk dan onze website en neem snel contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Linkruil.org

Comments are closed.