Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De kantoortrends van 2018

Elk jaar komen er weer een hoop trends uit als het aankomt op het kantoorleven, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Naast dat je steeds meer ziet dat er flexibel gewerkt worden en dat er flexplekken en vergaderruimtes gehuurd worden zijn er ook nog heel veel andere trends gaande als het aankomt op kantoortrends. Maar wat zijn nou de kantoortrends van 2018? Je vindt ze hieronder!

Een rustige plek om te bellen

Omdat steeds meer bedrijven overstappen van vaste telefoons naar mobiele telefoons ben je dus niet snel meer gebonden aan je werkplek. Daarom wordt het steeds populairder om een rustige plek te creƫren op het kantoor waar je kan bellen. Dit worden ook wel de zogenaamde belcellen genoemd.

Visualiseren aantal volgers social media

Steeds meer bedrijven besteden heel veel aandacht aan social media. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk volgers en likes te krijgen zodat ze uiteindelijk ook steeds meer bereik hebben. Daarom is het ook heel erg belangrijk om dit goed in de gaten te houden of je ook daadwerkelijk meer volgers enzo krijgt. Tegenwoordig zijn er dan ook speciale tellers te koop waar je een overzicht op kunt zien van het aantal volgers op social media. Deze tellers kun je bijvoorbeeld op de kantoorruimte hangen zodat iedereen het in de gaten kan houden.

Ontspanning op kantoor

Tegenwoordig zie je dat kantoren niet alleen meer een zakelijke functie hebben. Steeds meer werknemers spelen dan ook games op de werkvloer of er zijn zitzakken waar je lekker in kunt gaan hangen. Dit geeft vooral in de pauzes de werksfeer een boost en kan ook zorgen voor extra teambuilding. Het is dan ook een trend dat je waarschijnlijk steeds meer dartborden, voetbaltafels en games op de kantoren gaat vinden.

Steeds meer groen

Iets wat een heel erg in opkomst is, zijn planten op het kantoor. Maar dan ook echt heel veel planten, hoe groener hoe beter. Complete landschappen worden dan ook nagebootst en palmbomen geven een kantoorruimte een tropisch tintje. Dit komt mede omdat kantoorplanten een effectieve functie hebben, ze werken namelijk zuiverend en de kleur groen op het kantoor wekt positieve gevoelens op.

De bureaustoel is verleden tijd

Steeds meer ondernemingen doen er aan mee, het vervangen van de bureaustoel. Het is namelijk zo dat de arbo vindt dat het lange zitten op kantoor verleden tijd moet zijn. Er zijn heel wat alternatieven voor de traditionele bureaustoel. Zo kun je kiezen voor een vergader fiets of bijvoorbeeld een deskbike. Zo zorg je ervoor dat je tijdens de vergadering gewoon beweging hebt.

Linkruil.org

Comments are closed.