Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De nieuwe hype is schoudertassen

Een schoudertas is deze winter de nieuwe hype. Zowel voor vrouwen als mannen zijn schoudertassen echte eye catchers en dus onmisbaar in de tassencollectie van menig persoon. Schoudertassen hebben eigenlijk altijd het imago gehad dat ze enkel functioneel zijn. Er passen nu laptops in waardoor ze ideaal zijn voor studie of het werk. Schoudertassen zijn er vandaag de dag in veel verschillende soorten en van allerlei merken. Dit komt doordat ontwerpers zien dat men dit wil dragen en zij ontwerpen dan ook de meest uiteenlopende tassen voor mannen en vrouwen.

Dames schoudertassen

Vrouwen houden van tassen en hier spelen de ontwerpers graag op in. Er zijn namelijk enorm veel verschillende schoudertassen voor vrouwen te vinden in allerlei stijlen, kleuren en van verschillende materialen. Zo zijn er al snel veel designers te vinden die de hipste dames schoudertassen ontwerpen. Een van de hipste tassen op het moment is van het merk Khodi. Het tassenmerk Khode ontwerpt stoere schoudertassen in allerlei kleuren. Zo zijn deze tassen verkrijgbaar in bruin, zwart, grijs, antraciet, blauw, rood, groen en paars. Maar ook merken als Plevier, Herschel en The North Face hebben een eigen collectie damestassen.

Ook voor heren

Voor mannen wordt het steeds populairder om schoudertassen te gaan dragen. Er zijn veel verschillende soorten schoudertassen voor mannen te vinden, die allemaal stoer zijn en genoeg ruimte bieden om een laptop, schrift en andere benodigdheden mee te nemen. Over het algemeen worden de heren schoudertassen gebruikt voor het werk. Door deze zakelijke doel is het steeds gebruikelijker voor ontwerpers om leren schoudertassen op de markt te brengen. Deze zijn kwalitatief een stuk beter en hierom ook geschikter. Daarnaast hebben leren tassen vaak  een chiquere uitstraling, waardoor de heren schoudertassen steeds beter worden verkocht.

Linkruil.org

Comments are closed.