Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De nieuwe Kia Rio

kia rio nieuwDe nieuwe Kia Rio is in een hoop opzichten nog meer verbeterd. Enkele jaren geleden kreeg de Kia Rio al een volledig nieuwe look waardoor de Rio naar een hoger niveau werd getild. De Rio 2014 heeft opnieuw een aantal verbeteringen ondergaan.

De verlichting is nu rondom aangepakt. De koplampen hebben dagrijverlichting gekregen m.b.v. Led technologie. Dit geeft niet alleen het extra voordeel dat je beter gezien wordt maar geeft ook meer uitstraling. Led technologie heeft als kenmerk dat het energiezuinig is en een zeer lange levensduur. Led’s hebben een levensduur van 50.000 branduren wat omgerekend 50 jaar is.

De achterlichten zijn ook voorzien van deze led technologie. Hiermee wordt tevens de betrouwbaarheid enorm verhoogd. In feite hoef je nooit meer een lampje te wisselen.

Ook de richtingaanwijzers zijn onder handen genomen en voorzien van led verlichting. Bij het gebruik van de richtingaanwijzers knipperen nu ook de spiegels mee. Dit heeft een bijkomend veiligheidsaspect omdat bestuurders die naast je rijden sneller de richtingaanwijzers opmerken omdat deze op ooghoogte zitten.

Ook heeft de nieuwe Kia meer efficiëntie behaald op het gebied van brandstofverbruik. Het ISG Start-stop-systeem stopt de motor zodra de auto stilstaat. Hiermee wordt direct het brandstofverbruik gestopt. Een slimme vinding dus. Ook de Kia Rio komt standaard met 7 jaar garantie.

Wil je meer lezen over de nieuwe Kia Rio?

Linkruil.org

Comments are closed.