Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De werking van een online deurwaarder veiling

Op het moment dat u diep in schulden zit en uw rekeningen niet meer kan betalen krijgt u te maken met schuldeisers. Wanneer zij hun geld niet krijgen zullen zij incassobureau’s in gaan schakelen. Deze bureaus zijn erop gericht om u uw rekeningen te laten betalen, maar soms gebeurt dit alsnog niet. Op zo’n moment krijgt u te maken met de deurwaarder. Deze kan en mag beslag leggen op uw goederen en dan worden deze later bij een deurwaarder veiling geveild.

De deurwaarder veiling niet meer in grote zalen

De laatste jaren zijn enkele televisieprogramma’s gemaakt over deze deurwaarder. Vaak ziet het er heel spectaculair uit, maar in de werkelijkheid is dat helemaal niet zo. De deurwaarder komt bij u aan de deur om enkele goederen op te halen die wat opleveren. Daarna worden deze geveild. Het geld wat hier mee opgehaald wordt gaat naar de schuldeisers zodat zij geen verlies draaien. Deze veilingen gingen vroeger altijd in grote zalen, maar tegenwoordig gebeurt dit vaak online.

Hoe gaat een online deurwaarder veiling in z’n werking?

Het is eigenlijk heel simpel. U gaat naar de website van een online deurwaarder veiling. Daar meldt u zich aan bij de website en gaat u eens kijken welke goederen/kavels u interessant vindt. Op deze goederen gaat u meebieden tot dat u een keer iets gekocht heeft met het hoogste bod. Op dat moment betaald u het geld online en kunt u het product komen ophalen. Het is heel erg simpel, maar het werkt heel erg goed.

 

Linkruil.org

Comments are closed.