Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Dierenoppas vakantie, leuke bijbaan!

Gek op konijnen? Wellicht honden, katten of juist kippen? Ach, welke dieren nu de voorkeur hebben, bij katten-en-hondenoppas.nl zijn we op zoek naar jou! Wij bieden je de mogelijkheid tot de leukste bijbaan: huisdierenoppas!

Bepaal zelf je eigen uren
Veel mensen willen graag met vakantie of een weekendje weg. Het achterlaten van hun huisdier in een pension of opvang doen ze niet graag. Een dierenoppas aan huis is ideaal. En dat is waar jij kunt helpen! Lekker wandelen met de hond, heerlijk knuffelen met de kat. Je kunt zelf bepalen welke afstand je wilt reizen en welke dagen/ uren je kunt werken. Maak hierover goede afspraken met de eigenaar, evenals afspraken over de vergoeding. Als alles rond is kan de eigenaar genieten van de vakantie en jij neemt de verzorging van het huisdier tijdelijk over. Wie weet bouw je wel een vriendschap op voor het leven!

Vanaf 18-80 jaar

Kijk maar eens op de website www.katten-en-hondenoppas.nl en maak een advertentie aan. Laat iedereen weten waarom ze jou moeten kiezen als dierenoppas. Geef aan wat de mogelijkheden zijn. Word je hondenoppas aan huis of mag het huisdier ook bij jou logeren? Alles is mogelijk. Plaats leuke foto’s erbij en je zult zien dat de aanvragen binnenstromen. Je leeftijd maakt niet uit. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Student, gepensioneerd, als je maar liefde voor dieren hebt!

Linkruil.org

Comments are closed.