Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Dreigend ontslag? Een loopbaancoach denkt mee

Een dreigend ontslag is een ontzettend nare situatie. Soms is er helaas niets aan te doen, en u bent ook zeker niet de enige. Wat u meer rust kan geven is een perspectief op een andere baan. Maar dan moet u wel weten wat u precies wil, waar uw kwaliteiten liggen, en wat uw passie is. Want werk doen wat je leuk vindt, dat geeft ook een hoop energie. Het is wel lastig om hier zelf achter te komen. Een loopbaancoach Den Haag ondersteunt hierbij. 

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach denkt met u mee. Als u wil nadenken over andere toekomstmogelijkheden dan kan het lastig zijn om te bedenken wat u precies wil. Zeker als u al jaren dezelfde werkzaamheden uitvoert. Een loopbaancoach helpt u bij het nadenken over uw kwaliteiten, uw passies en zorgt dat u straks diverse andere vergelijkbare banen weet.

Werk maakt gelukkig?

Natuurlijk denkt u niet in eerste instantie aan werk als iets wat u gelukkig maakt. Maar het vormt wel een belangrijk aspect in uw leven. U steekt er veel tijd en als u iets doet waar uw passie ligt kan het ook energie geven.

Working Matters denkt met u mee!

Er zijn diverse loopbaancoaches in het land. Working Matters is actief in Den Haag en Haarlem. Bezoek de website voor meer informatie.

Linkruil.org

Comments are closed.