Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een goed systeem houd alles in de gaten

Heb jij een transport bedrijf waarbij je je graag aan alle regels houd? Vind jij het belangrijk dat jouw personeel zich goed houd op de weg en wil je wel dat ze voldoende rust houden tijdens de ritten. Wil je graag alles goed in de gaten kunnen houden op de momenten dat het jou uitkomt dan kun je eens op zoek gaan naar een goed systeem. 

Controle op de chauffeurs

Een digitale tachograaf zorgt er voor dat jij ten alle tijden de ritten van jouw chauffeurs kunt volgen en bekijken. Je kunt controleren of ze zich wel aan de verplichte rust houden en je kunt bijhouden hoelang ze rijden en waar ze zijn. Ben je bang dat er niet aan de regels word gehouden? Dan is het op deze manier gemakkelijk te controleren. 

Voldoende rust onderweg is ontzettend belangrijk voor zowel werknemer als baas. Beide moeten zich gerust voelen bij de rit en het is niet de bedoeling dat de chauffeur ongelukken maakt doordat hij moe is. Ritten maken is ontzettend vermoeiend zeker op de drukkere dagen, de chauffeurs mogen goed in de gaten gehouden worden en moeten zeker niet meer rijden dan dat ze opgedragen word. Een digitaal tachograaf zorgt er voor dat alle informatie op de juiste manier word aangegeven en dat je perfect kunt controleren wat de stand van zaken is. 

Linkruil.org

Comments are closed.