Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een klepelmaaier maakt werken makkelijker en sneller

Wij beschikken over verschillende soorten klepelmaaiers. Van Herder, Votex en Omarv. Allemaal merken die bekend staan om hun kwaliteit en de goede prijs. Verder hebben deze machines in verhouding weinig onderdelen die na verloop van tijd slijten. De onderhoudskosten zullen dus meevallen. En deze onderdelen kunt u gemakkelijk in onze winkel of webshop vinden. Vind uw klepelmaaier nu in onze winkel!

Tweedehands klepelmaaiers

Omdat sommige klepelmaaiers voor beginnende ondernemers flink prijzig kunnen zijn hebben wij ook een optie om deze machines tweedehands te krijgen. Een zogenaamde occasion klepelmaaier. De machine is dus al eerder gebruikt door een andere ondernemer en is later teruggebracht omdat de boer groter wilde of toch liever een ander merk gebruikte. Over de kwaliteit van deze machines hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze experts hebben de machine goed nagekeken en hebben alle onderdelen die versleten zijn vervangen zodat de machine weer zo goed als nieuw is. Het enige verschil is dat er soms wat krasjes op zitten en dat de prijs veel lager is dan een gloednieuwe machine. Maar net als met auto’s is een tweedehands machine voor veel bedrijven ene veel interessantere optie.

Ons bedrijf

Wij hebben al vele jaren ervaring en dit zien wij met trots terug in onze werknemers. Ze behandelen klanten altijd met respect en we vinden bijna altijd een gepaste oplossing waardoor de klant met een glimlach vertrekt. En daar doen wij het voor. Wij willen het leven van de ondernemers die onze leefomgeving verbeteren helpen met makkelijke manieren om hun machines te verbeteren of te repareren. Want wanneer we bij elk versleten onderdeel een nieuwe machine gaan verkopen zou dit een enorme verspilling zijn en dat is natuurlijk ook zonde van het geld. Bekijk naast ons aanbod klepelmaaiers ook nog ons aanbod van alle andere machines van de velen merken die wij aanbieden. Samen maken wij uw leven makkelijker.

Linkruil.org

Comments are closed.