Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een leuke water vergadering

Wil jij eens een goede indruk maken op jouw zakenpartners, en ben jij daarnaast ook nog eens woonachtig in de omgeving van Deventer. Dan is vergaderen op het water bij de specialist Rederij Celjo echt iets voor jou! Tijdens jouw gesprek met jouw zakenpartner vaar je met hem over het water (de IJssel) en laat jij jouw zakenpartner de omgeving zien. Dit is de ideale plek om vooral met jouw buitenlandse zakenpartners een vergadering te houden.

Een nieuwe vergadering

Ook kun je natuurlijk gewoon met jouw team gaan vergaderen op de boot van Rederij Celjo. Dit is natuurlijk zeer leuk voor de teambuilding, omdat je tijdens deze ervaring genoeg leuke dingen in jouw omgeving kan zien samen met jouw team. Daarnaast kun je ook met heel jouw team na de vergadering heerlijk brunchen op de boot, en dit allemaal tegen een enorm scherp tarief. Op de boot kun jij samen met jouw team genieten tijdens de vergadering van de meest heerlijke broodjes en drankjes, en maak je bovendien onbeperkt gebruik van tafelwater.

Wil jij meer informatie over het houden van een vergadering op het water bij Rederij Celjo? Bekijk dan snel de website van de specialist voor meer informatie over de tarieven hiervan!

 

Linkruil.org

Comments are closed.