Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een timelaps laten maken door Video Creators

Is er een langdurig project, waar u graag een overzichtsfilmpje van wilt hebben? Bijvoorbeeld de bouw van een nieuw kantoorpand, of een mooie verandering in de natuur? Dan kunt u een timelaps video laten maken. Hierbij wordt er een camera op een bepaald punt neergezet, die verschillende foto’s achter elkaar maakt. Als deze foto’s achter elkaar gemonteerd worden ontstaat er een video waarbij u precies ziet wat de veranderingen waren. Video Creators kan een timelaps maken tegen een aantrekkelijke prijs!

Veel verschillende mogelijkheden bij Video Creators

Als u een kijkje neemt op de website van Video Creators komt u er snel achter dat er veel mogelijk is bij dit bedrijf. Omdat ze beschikken over professionele apparatuur en graag een nieuwe uitdaging aangaan, hebben ze inmiddels veel mooie video’s op kunnen leveren. U kunt hierbij denken aan een mooie timelaps video, maar ook aan een video met animatie, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken als promotievideo.

Video Creators als partner

Als u kiest voor Video Creators, kunt u rekenen op een transparante communicatie en een vast contactpersoon. Daarnaast bieden ze u een aantrekkelijke prijs, waardoor het voor u als starter mogelijk is om deze investering te doen. Wilt u een kijkje nemen op de website? Klik dan hier.

Linkruil.org

Comments are closed.