Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een transportbedrijf voor al uw goederen

De wereld is compleet verbonden met elkaar. Zo kunnen mensen in Nederland eenvoudig producten uit China bestellen en zijn producten zoals de Iphone van het Amerikaanse Apple niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door transportbedrijven. Deze bedrijven verzorgen de verplaatsing van goederen en zijn onmisbaar voor grote internationale bedrijven. Voor het vervoer van goederen en dus bedrijfsvoering is dus een goed transportbedrijf nodig.

Transport voor uw bedrijf

Transport bevind zich in elke sector die met goederen werken. Van techbedrijven tot aan kaashandels, overal is transport nodig. Ook voor bijzondere sectoren zoals bijvoorbeeld producenten van windmolens. Deze windmolens moeten op locatie worden gebracht door bijzonder transport. Wat uw bedrijfssector ook is, een goed transportbedrijf is belangrijk. Wij hebben ervaren chauffeurs en we hebben in verschillende landen standaard onze certificaten. Hiermee kunnen we zonder extra kosten producten vervoeren naar bijvoorbeeld Duitsland en België. Dit maakt het hele logistieke proces makkelijker en sneller.

Internationale regelgeving

Omdat we niet zomaar elk type product mogen vervoeren op een vrachtwagen kunnen we ook gebruik maken van “transport exceptionnel”. Hiermee zijn wij gemachtigd om bijzondere goederen te verplaatsen. Denk hierbij aan extra ware lading of de eerder genoemde windmolen onderdelen die veel te groot zijn voor een vrachtwagen. Met bijzonder transport kunnen we toch makkelijk dit soort goederen voor onze klanten  vervoeren. Voor veel soorten vervoer en in het bijzonder speciaal transport zijn wij het juiste transportbedrijf voor uw onderneming! Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen via onze website of kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer. Mocht u vragen hebben over alle typen vervoer of een vraag over of uw goederen wel vervoerd mogen worden, dan helpen wij u graag verder. Wij hopen op een fijne samenwerking en een spoedig vervoer om uw klanten blij te kunnen maken!

Linkruil.org

Comments are closed.