Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Energieadvies op maat voor bedrijven

Bedrijven die iedere maand of eens per jaar een torenhoge rekening voor energiekosten moeten betalen zijn er erg veel in Nederland. Als er bespaard moet worden kijken deze bedrijven bijna nooit naar de mogelijkheid om te besparen op de energierekeningen. In veel gevallen is dit een grote kostenpost waarbij zeker besparing mogelijk is.

Rekening klopt niet altijd
De energierekening klopt soms ook niet, en een energieadviseur kan je van dienst zijn bij het nakijken van de rekening en eventueel het terugvorderen van de kosten die verkeerd berekent zijn. Helaas komt het te vaak voor dat energiebedrijven verkeerde facturen zenden waardoor je als ondernemer geld misloopt en dus teveel betaald.

Energieadvies
Het inwinnen van goed energieadvies kan voor veel bedrijven zorgen voor een enorme drukking op de kosten. Zo kan er gekeken worden naar het vervangen van de oude lampen die veel energie verbruiken of een duurzame winning van energie. Door hier goed naar te kijken en te zorgen voor een slimme meter die precies bij kan houden welke apparaat of welke ruimte zorgt voor het hoge energiegebruik kan hier op ingespeeld worden. Denk er bijvoorbeeld aan dat je tegen jouw medewerkers verteld dat ze iedere dag moeten zorgen dat alle computers in het kantoorpand uitgeschakeld moeten zijn en dat als bepaalde machines niet gebruikt worden deze op zijn minst standby indien mogelijk of uitgeschakeld worden zodat deze niet veel energie gebruiken terwijl deze niet aanstaan. Goed energieadvies kan je vaak inwinnen bij een bedrijf die gespecialiseerde energieadviseurs in dienst heeft die je kunnen voorzien van het juiste advies als het gaat om energie.

Stop dus met het besparen op allerlei andere zaken en laat eens door een bedrijf kijken naar de mogelijkheden wat betreft het besparen op energiekosten.

Linkruil.org

Comments are closed.