Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Flexwurk biedt financiële hulp bij uw schulden

Heeft u al een tijdje last van  schulden? Lukt het telkens maar niet om deze af te betalen en wordt de stapel met te betalen rekeningen steeds groter? Misschien wordt het eens tijd om hulp te zoeken voor uw financiële problemen en vaarwel te zeggen tegen de schulden! Flexwurk biedt u financiële hulp bij schulden.

De werkwijze van Flexwurk

Flexwurk is een Fries uitzendbureau dat ervoor kan zorgen dat u uiteindelijk al uw rekeningen kunt betalen! Samen wordt er gekeken naar uw budgetbeheer. Heeft u dit netjes op orde of zijn er hier puntjes voor verbetering? Ook wordt er gekeken naar huidige schuldeisers. Zij willen het liefst zo snel mogelijk geld zien, terwijl u hard bezig bent om het hoofd boven water te houden. Daarom kan Flexwurk voor u bemiddelen. Indien u door middel van lichamelijke of psychische redenen niet in staat bent om zelf uw financiën te regelen komt u in aanmerking voor bewindvoering.

De pakketten van Flexwurk

Er bestaan verschillende budgetpakketten binnen Flexwurk. De meest uitgebreide is het Budget Totaal pakket. Als u in dienst bent van Flexwurk uitzendbureau zorgen zij ervoor dat uw inkomen eerst binnenkomt bij Flexwurk. Zij zullen er dan voor zorgen dat uw maandelijkse lasten eerst betaald worden. Ook wordt de balastingaangifte, post en aanvraag van toeslagen verzorgd. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over uw financiën! Neem vandaag nog contact op!

Linkruil.org

Comments are closed.