Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Flyer drukken laten drukken

U kunt om verschillende redenen een flyer willen laten drukken. De mogelijkheden voor het laten drukken van uw flyer zijn enorm. Zo kunt u denken aan de verschillende papiersoorten waar u uw flyer op gedrukt wil hebben, maar ook het formaat en enkelzijdig of dubbelzijdig. Afhankelijk van de reden van het drukken van een flyer kunt u een bepaalde voorkeur hebben voor papiersoort en formaat.

Papiersoorten
Wat betreft papiersoort is de keuze zeer uitgebreid. Zo kunt u kiezen uit glanzend papier of juist mat papier. Tevens kunt u kiezen uit diverse gewichten van het papier. Afhankelijk van wat u met uw flyer wilt is juist dik of dun papier geschikt. Wanneer u niet goed weet wat u moet kiezen, dan kunt u altijd bij uw drukker om advies vragen. Naast de verschillende papiersoorten, zijn er ook talloze mogelijkheden wat betreft de afmetingen. Enkele veel voorkomende afmetingen voor flyers zijn:

  • A3 (297 x 420 mm)
  • A4 (210 x 297 mm)
  • A5 (148 x 210 mm)
  • A6 (105 x 148 mm)
  • Din long (98 x 210 mm)
  • Carr├ę (small 98 x 98 mm, medium 148 x 148 mm, large 210 x 210 mm)

Bedrukking
De meeste papiersoorten , materialen en afmetingen kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. Ook hier is het weer volledig afhankelijk van uw eigen wensen. Heeft u bijvoorbeeld een flyer die u op uw winkeldeur wilt hangen? Dan kan een dubbelzijdige flyer voor u zeer geschikt zijn. Zo zien zowel binnenkomende als weggaande bezoekers datgene dat u op uw flyer heeft staan. Zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld een extra koopavond heeft met hoge kortingen. Op die manier wijst u uw klant, en voorbijganger, op deze koopavond.

Printwire
Bent u opzoek naar een drukker die kan leveren in diverse formaten, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig in full-colour en keuze heeft uit verschillende papiersoorten? Overweeg dan om uw flyer te drukken bij printwire.nl. Indien gewenst leveren zij uw flyer de volgende dag al bij u thuis af.

Linkruil.org

Comments are closed.