Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Formulieren die verloren gaan

De brief wordt langzamerhand vervangen door elektronische documenten. De rekeningen die je eerder nog altijd via de post kreeg, worden langzaam vervangen door digitale rekeningen. Zo wordt ook tegenwoordig mijn telefoonrekening niet meer per post gestuurd, maar ontvang ik deze nu tegenwoordig gewoon digitaal. Het is daarom ook belangrijk dat de document delivery op een veilige manier gebeurd, zodat je altijd je documenten goed geordend hebt.

Online formulieren zijn verloren gegaan

Eerder had ik mijn mailbox en online documenten nooit op orde. Op deze manier ben ik vele duizenden euro’s verloren, gezien het feit dat ik een inkomende aanvraag van een klant hierdoor helemaal over het hoofd gezien ben. Deze heb ik dus nooit kunnen beantwoorden, waardoor hij vervolgens naar een concurrent over is gestapt. Pas naar enkele maanden kwam ik de aanvraag tegen, waarna ik vervolgens contact met hem heb opgenomen, maar dit was natuurlijk te laat. Het is dus heel erg belangrijk om alles netjes te ordenen.

Wil ook jij dat jouw delivery documents op een goede manier gesorteerd worden, en wil jij meer informatie over geautomatiseerde documentbeheersystemen? Klik door voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande blog, en kom erachter wat goed gesorteerde documenten voor jou kunnen betekenen.

Linkruil.org

Comments are closed.