Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goederen transporteren met luchtvracht? Dit moet je weten!

Het vervoeren van goederen kan tegenwoordig op veel verschillende soorten manieren. Denk aan vrachtwagens en vrachtschepen. Maar ook aan luchtvracht of simpelweg met de bezorgdienst. De fout die veel bedrijven echter maken is dat ze willen dat hun producten altijd snel aankomen. Ze verkopen bijvoorbeeld technische producten en die willen ze zo snel mogelijk verkopen. Daarom gebruiken ze vaak vervoersmiddelen die te duur zijn voor wat ze eigenlijk nodig hebben. Benieuwd wat uw bedrijf nodig heeft? Lees dan verder!

Luchtvracht

Luchtvracht is over het algemeen bekend als de snelste manier om goederen te verplaatsen. Maar het gebruikt dan ook het meeste brandstof en een vliegtuig kost een stuk meer geld dan een groot vrachtschip, omdat er minder kosten verdeeld kunnen worden over alle leveranciers. Het gebruik van luchtvracht is aan te raden voor bedrijven die producten verkopen met een korte houdbaarheidsdatum. Zoals bloemen of medicijnen die slechts enkele dagen goed blijven. Wanneer deze met een boot vervoerd worden zijn ze natuurlijk al bedorven voordat ze op de bestemming zijn. Mocht je producten hebben die niet kunnen bederven, dan is het aan te raden om gebruik te maken van de andere transporten.

Alternatieven voor luchtvracht

Waarschijnlijk wil je nog steeds dat jouw producten snel geleverd kunnen worden. Voor sommige bedrijven is het een van de kernwaardes die aan de klanten beloofd worden. Toch is vliegen niet altijd de beste optie. Wanneer je een kleine voorraad hanteert kunnen middelen zoals de trein ook al snel genoeg zijn om alle klanten binnen een bepaalde periode te kunnen bedienen. Doordat je een voorraad hebt kun je de producten direct leveren. Het zal altijd langer duren dan met het vliegtuig. Maar bedenk wel dat het veel goedkoper is en dat de treinindustrie de komende jaren flinke stappen zal gaan maken. Met bijvoorbeeld directe verbindingen tussen grote steden.

Linkruil.org

Comments are closed.