Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goedkoop een gedeelde container vervoeren met onze LCL-dienst

Wat vroeger best zeldzaam was in het transport is tegenwoordig eigenlijk niet meer weg te denken. We hebben het dan over LCL in Rotterdam. Zo voegen wij verschillende vrachten samen tot een container. Wanneer wij dit doen wordt het mogelijk om kleine bedrijven en goedkope manier aan te bieden om hun producten te transporteren. Waren dit vroeger vooral manieren om alle containers op te vullen met veel moeite, is het tegenwoordig een van onze belangrijkste businesses.

Het voordeel van groupage leveringen

Met behulp van alle mogelijkheden die LCL met zich meebrengt kunnen wij veel kleinere bedrijven ook goed van dienst zijn. Wij geven ze en goedkope oplossing waarmee zij hun producten kunnen transporteren. De verkopers kunnen de afmetingen van de bestelling doorgeven waarna wij verschillende bestellingen combineren zodat alle bestellingen die overeenkomen bij elkaar zitten. Wanneer eventuele problemen optreden zullen wij u altijd inlichten. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer de afmetingen net niet kloppen waardoor de bestellingen niet samen in een container passen. Maar over het algemeen kunnen wij wel een passende oplossing vinden.

Voor zowel import als export

Voor van exporteren van nieuwe producten is het gemakkelijker om contact met ons op te nemen voor een levering. U kunt zelf contact opnemen en we bespreken vervolgens alle mogelijkheden die bij uw bedrijf aan kunnen bieden. Maar ook voor het importeren van producten uit bijvoorbeeld het buitenland is het mogelijk om gebruik te maken van onze groupage diensten. Deze manier zijn de verzendkosten van het product waarschijnlijk een stuk minder. Wel is het mogelijk dat de leveringstijd iets langer wordt. Mocht u meer informatie willen over wat onze diensten kunnen betekenen voor uw bedrijf, dan kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer of kunt u de website bezoeken. Voor het daadwerkelijk inplannen van een mogelijke levering raden wij aan om ons telefonisch te bellen of via het contactformulier een aanvraag te doen.

Linkruil.org

Comments are closed.