Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het beste transportbedrijf voor uw bedrijf

Transport is in elke sector van belang. Zeker met de introductie van het internet zijn transportbedrijven een cruciaal onderdeel geworden van de dagelijkse bedrijfsvoering. Bedrijven als Bol.com maken er natuurlijk volop gebruik van door alle besteld artikelen op te sturen naar de klanten. Maar ook industriƫle bedrijven en zelfs consumenten hebben tegenwoordig behoefte aan een transportbedrijf. Onze focus ligt voornamelijk op bedrijven in de goederen of bulk sector. Wij helpen al deze bedrijven met het vervoeren en in en uitladen van goederen.

Verschillende werkzaamheden in ons transport

Een transportbedrijf is natuurlijk gespecialiseerd in het vervoeren van goederen. Maar wij weten ook dat bedrijven niet veel aan ons hebben wanneer we enkel en alleen de goederen vervoeren. Er moeten ook hijswerkzaamheden en op en overslag werkzaamheden worden verricht. We moeten dus een service aanbieden waarmee we al deze onderdelen van een transportproces kunnen bedienen. En dat is dan ook precies wat we doen! Daarbij vervoeren we ook speciale goederen. Onze chauffeurs hebben allemaal licenties voor exceptioneel transport zoals extra lang of zwaar transport. We willen al uw zorgen graag uit handen nemen en dat is dan ook precies wat we doen!

Veiligheid staat voorop in ons transport

Om er zeker van te zijn dat onze chauffeurs veilig zijn zorgen we dat we altijd chauffeurs sturen met de juiste papieren. Wanneer we dit niet doen brengen we onze chauffeurs en andere weggebruikers in gevaar. Maar dat is op zich vanzelfsprekend. Daarbij houden we altijd netjes rekening met alle regels en wetten op het gebied van transport en houden we ons er altijd netjes aan. In binnen en buitenland. Zo regelen we altijd alle nodige vergunningen die nodig zijn om bijvoorbeeld zwaar transport naar Duitsland te vervoeren. Voor meer informatie over al onze diensten kunt u onze website bezoeken of contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!

Linkruil.org

Comments are closed.