Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het juiste personeel vinden

Het juiste personeel vinden voor uw onderneming kan nog weleens een lastige bezigheid zijn. Gaat u dit zelf doen, huurt u hiervoor een uitzendbureau in of zijn er nog andere mogelijkheden?

Uitzendbureau

U kunt kiezen om een uitzendbureau in te schakelen. Dit bureau regelt het personeel waarbij u een gedetailleerd profiel van te voren opstelt. Het grote voordeel is hierbij dat een uitzendbureau gespecialiseerd is in het werven van personeel, vooral als u direct personeel nodig heeft voor bijvoorbeeld een evenement of bij plotselinge ziekte. Het nadeel van uitzendkrachten is dat zij direct kunnen stoppen, dit in tegenstelling tot een vaste kracht.

Zelf personeel werven

Natuurlijk kunt u als ondernemer ook zelf uw personeel gaan werven. Het grote voordeel hierbij is dat u nauw kennis maakt met de kandidaat en zijn kwaliteiten en sociale vaardigheden in kaart heeft. Vaak is dit de beste keuze, zodat u zelf een gedegen beslissing kunt maken om de kandidaat in dienst te nemen of niet. Als u eenmaal personeel heeft aangenomen, komt er de administratieve rompslomp. Loonadministratie, arbeidsovereenkomsten, loonbelasting en dergelijke zijn niet de leukste bezigheden voor een ondernemer.

Om deze administratieve taken te voorkomen, kan de ondernemer gebruik maken van een payroll bedrijf. Dit bedrijf wordt dan op papier de juridische werkgever en zo loopt u als ondernemer geen werkgeversrisico’s meer, neemt het payroll bedrijf uw complete salaris- en personeelsadministratie over en hebben medewerkers altijd een mogelijkheid voor het stellen van vragen. Dit biedt u dus vele voordelen en kunt u uw bezig houden met ├ęcht ondernemen!

Linkruil.org

Comments are closed.