Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoogste kwaliteit taaltrainingen

Wanneer u werkzaam bent bij een bedrijf dat zaken doet op internationaal niveau, dan is het erg prettig om goed uit uw woorden te kunnen komen in een buitenlandse taal. Het is vaak zelfs noodzakelijk als u optimaal wilt kunnen functioneren. Als u wat dat betreft nog niet op het niveau zit waar u wilt zijn, dan is het volgen van een zakelijke taaltraining de oplossing. Bij The Square Mile bieden we diverse zakelijke taaltrainingen in verschillende talen en op verschillende niveaus. Door de jaren heen hebben wij onze taaltrainingen steeds kunnen verbeteren aan de hand van de ervaringen van onze klanten. Wij weten dus precies wat u van ons verwacht en bieden daarom taaltrainingen van de beste kwaliteit.

Streven naar optimaal resultaat
Bij The Square Mile richten we ons op het behalen van de best mogelijke resultaten. Dit doen wij door het inzetten van zeer ervaren trainers die u de begeleiding bieden die u nodig heeft. Daarbij worden tijdens de trainingen verschillende leermiddelen ingezet en wordt u gestimuleerd om ook buiten de trainingen te oefenen. Maar het aller belangrijkste is dat wij uw taaltraining volledig op maat zullen maken. Uw cursus wordt aangepast aan uw persoonlijke situatie en er wordt bij het samenstellen van de cursus rekening gehouden met uw functie, doelen, wensen en startniveau.

Zakelijk Spaans
Een mooi voorbeeld van een van de taalcursussen die wij geven is onze cursus zakelijk Spaans. Er zijn vijf verschillende niveaus waarop u deze training kunt volgen, van beginner tot ver gevorderde. Daarnaast is er nog een cursus zakelijk Spaans voor ondersteunend personeel, onder andere bedoeld voor mensen met een administratieve functie.  Er is een cursus zakelijk Spaans voor correspondentie en e-mail en als laatste is er een cursus zakelijk Spaans speciaal voor helpdeskmedewerkers, met als doel het verbeteren van mondelinge en schriftelijke communicatie.

Linkruil.org

Comments are closed.