Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hout zien we in veel inrichtingen voorkomen

We zien hout veel vaker dan we denken, hout wordt veel in inrichtingen van huizen gebruikt, maar ook bijvoorbeeld veel buiten in bijvoorbeeld bruggen, hierover later meer. Maar in de inrichting van een huis zien we ook veel hout terugkomen en dit wordt ook steeds populairder. Zo zie je bijvoorbeeld vaak houten vloeren voorbijkomen, houten meubels en ook soms houten muren of bijvoorbeeld hout in de keuken. Daarnaast zien we ook steeds vaker dat hout in accessoires wordt gebruikt zoals fotolijsten of fruitschalen. Geef jouw huis ook een subtiele houten touch en breng de natuur in huis!

Veel verschillende soorten hout
Er zijn zoveel soorten hout waar je uit kan kiezen als je met hout wil gaan werken. Daarom kan je veel variëren met de verschillende houtsoorten. In interieur trends zien we dan ook steeds meer verschillende soorten hout terugkomen. Hier komen ook steeds duurzamere materialen in voor zoals tropisch hout en gebruikt hout in een nieuw jasje. Wees origineel en kies ook een bijzondere hout soort uit in jouw inrichting. Vooral in de Scandinavische woontrend zien we hout heel veel terug. Hout wordt hier veel gebruikt in combinatie met wit, hier worden dan veelal lichte houttinten voor gebruikt. Ook in de industriële woontrend zien we veel hout terugkomen, maar hier vooral donker hout en steigerhout in combinatie met veel zwart metaal voor een stoere look!

Glad hout is soms gevaarlijk
Wanneer je met erg glad hout werkt, is dit soms gevaarlijk in sommige situaties, omdat je eigenlijk zou willen dat dit hout iets stroever zou zijn. Wij hebben de oplossing: gebruik een gripstrip. Zo worden hout oppervlakken minder glad na een regenbui, denk bijvoorbeeld aan een brug of een vlonder. Wanneer er een gripstrip gebruikt wordt, worden deze oppervlakken minder glad en is er minder uitglijgevaar. Er zijn diverse soorten gripstrips waaruit gekozen kan worden in diverse maten en soorten. Ga op zoek naar de geschikte gripstrip bij jouw project en kies de juiste uit!

Linkruil.org

Comments are closed.