Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hulp nodig bij op- en overslag?

Veel bedrijven maken gebruik van grote machines of voorraden die natuurlijke ergens gelaten moeten worden. Grote machines zoals kranen of vrachtwagens of bijvoorbeeld voorraden van goederen van bijvoorbeeld hout, metaal of bulk. Al deze goederen moeten ergens gelaten worden tot ze verscheept of verplaatst moeten worden en niet alle bedrijven hebben daar ruimte voor. En het is zeker zonde om hierdoor veel kansen te moeten laten liggen. Om dat allemaal op te lossen is het mogelijk om op- en overslag uit te besteden bij een partner. Zij helpen je met de opslag en het logistieke proces tijdens de overslag van de goederen.

De totaaloplossing voor projecten

Wanneer je gebruik maakt van deze mogelijkheid is het natuurlijk wel handig om te weten waar je het allemaal voor kunt gebruiken. De op- en overslag in de loods is ideaal voor bijvoorbeeld het ontwikkelen van projecten. Het bouwen van machines of het tijdelijk opslaan van onderdelen. De loods is erg hoog en breed en biedt dus mogelijkheden om gigantische machines op te kunnen slaan. Op die manier kan er altijd effici├źnt aan het project gewerkt worden en staat het niet de hele tijd in de weg op het eigen terrein.

Hoe gaat de overslag in zijn gang?

Om een grote machine te kunnen verplaatsen is vaak een andere nog grotere machine nodig. En die is er. In de loods staan verschillende hijspalen met grote capaciteit zodat alle mogelijke wensen van klanten behandeld kunnen worden. De overslag van onderdelen en machines kan tot wel 64 ton wegen. Gemakkelijke verplaatsing op vervoersmiddelen en vervolgens natuurlijk het vervoeren van de machines zelf. Een ideale manier om een totaalproces voor onze klanten te kunnen bieden en realiseren. Zo hoeven onze klanten zich geen zorgen meer te maken over ruimtelijke inrichtingen en logistieke ontwerpen. Daarbij is het ook ideaal voor bedrijven die zelf niet genoeg opslagcapaciteiten hebben.

Linkruil.org

Comments are closed.