Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ik ben toch geen administratiekantoor!

De administratie wordt vaak als een vervelende bijkomstigheid gezien van een eigen bedrijf. Het blijft vaak liggen en neemt achteraf toch vaak meer tijd in beslag dan u had gehoopt. U kunt er ook gewoon voor kiezen om een administratiekantoor onder de arm te nemen! Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar deze “saaie” en tijdrovende klus. “De administratiekamer” is een goed administratiekantoor in Arnhem en kan u helpen met al uw administratieve taken.

Waarom zou ik kiezen voor De Administratiekamer?

De administratiekamer is een geheel transparant en doeltreffend bedrijf. De medewerkers proberen met u mee te denken en u advies te geven over zaken waar u zelf niet uitkomt. U bent geen nummertje zoals bij veel andere bedrijven. Hier wordt er per bedrijf de tijd genomen om te kijken naar de mogelijkheden en eventuele verbeterpunten. U heeft dus ook uw eigen aanspreekpunt!

Wat voor kosten kan ik verwachten?

De Administratiekamer heeft een erg gunstige prijs-kwaliteit verhouding! Voor maarliefst €55,- per maand zorgen ze ervoor dat uw volledige administratie wordt verwerkt. Daarnaast wordt uw omzetbelasting aangegeven en wordt er gecontroleerd of alle andere zaken ook goed geregeld zijn. U hoeft zich voor dit kleine bedrag in de maand dus nergens meer druk om te maken!

Linkruil.org

Comments are closed.