Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Je eigen stempel ontwerpen

Stempels met of zonder logo laten maken in combinatie met drukwerk bijvoorbeeld je visitekaartjes, flyer, briefpapier, envelop, brochure of folder. Spring eruit met je marketing activiteiten, maak creatief gebruik van een stempel.

Stempel laten maken

Wat zou het nog persoonlijker maken om een stempel laten maken met je logo of n.a.w. gegevens of een mooie tekst. Deze kan je gebruiken om net even een dimensie te geven aan je drukwerk of marketing activiteiten. Leg deze stempel ontwerpen case eens voor aan je ontwerper, artdirector of dtp’r. Ook voor iets kleins zoals een afzender op de klep van een envelop kan je een stempel gebruiken. Je eigen stempel ontwerpen is nooit makkelijker geweest. Dankzij de online software kun je in 3 stappen je eigen stempels ontwerpen. Wij verkopen uitsluitend Trodat, de wereldleider onder de stempels. Natuurlijk kun je ook eerst zelf een opmaak buiten onze stempel module om verzorgen en daarna uploaden. Bitmap bestanden zoals een jpg, tiff, png of bmp zijn snel te uploaden en te gebruiken om een stempel op te maken. Mocht je een logo uploaden met een te lage resolutie, dan adviseren wij u om een print te maken via de printmodule, daarmee ziet u de ware grootte van de door u opgemaakte stempel. Een lage resolutie kan resulteren in een minder scherpe stempel.

Stempelplaatjes

Stempelplaatjes zijn van rubber en worden op een hoogwaardige laser gemaakt met de fijnste details (teksten vanaf 6 punten). Bij de zelfinktende stempels zit het kussen geïntegreerd in de stempel, en is afgesloten tegen het uitdrogen.

Linkruil.org

Comments are closed.