Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kantoorpand op flexibele basis

Niet elk bedrijf of ondernemer kan het zich permitteren om een vast contract af te sluiten voor een kantoor. Een vast en permanent kantoor is duur en brengt vaste huurkosten met zich mee en daarnaast kosten voor onderhoud en vervanging van meubilair. Een volledig ingerichte kantoorruimte die men tijdelijk kan huren is dan ook een welkome oplossing en alternatief voor de vaste kantoren.

 

Kantoorruimte tijdelijk huren

Een kantoor op flexibele basis huren kan op steeds meer plaatsen in het land. Niet alleen in de Randstad, maar ook in andere delen van het land (Den Bosch, Vught, Nijmegen) is het mogelijk om tijdelijk een kantoor te huren. Compleet ingerichte kantoorunits huren biedt de huurder of ondernemers flexibiliteit en financiële rust. Een kantoorruimte of vergaderruimte huren kan bijvoorbeeld voor de periode dat de ondernemer het nodig heeft. Betekent dit één dag een kantoorruimte huren, dan is dat in veel gevallen mogelijk, vaak zonder contract. Wil je een langere periode een flexibele kantoorruimte huren dan is dit vaak ook mogelijk voor een aangepast tarief.

 

Overige faciliteiten

Naast de kantoorruimte zijn er vaak andere voorzieningen en faciliteiten inbegrepen bij de huurprijs; kopiëren en printen, gebruik van internet en overige voorzieningen zoals een receptie en parkeerplaats.

Linkruil.org

Comments are closed.