Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kettingbaan | Zorg voor voldoende efficiëntie bij uw bedrijf

Bent u veel aan het werk in de productie en industrie? Dan is het belangrijk dat hier zo efficiënt mogelijk mee gewerkt wordt. Als er veel aan massaproductie wordt gedaan, is het belangrijk dat er zo min mogelijk tijd wordt verloren aan het verplaatsen van onderdelen of producten. Naast het feit dat dit veel tijd kost, kan het ook nog eens erg slecht voor de rug of andere lichaamsdelen zijn als er continu zware onderdelen verplaatst moeten worden. Het verplaatsen van onderdelen en andere goederen moet dus efficiënt plaatsvinden. Maar hoe kan dit nu het best geregeld worden? Een kettingbaan is een ontzettend prettige, en zeer praktische oplossing.

 

Wat is een kettingbaan?

 

Een kettingbaan is een transport systeem om de productie te vergemakkelijken. Aan de kettingbaan kunnen verschillende onderdelen gehangen worden. Hierdoor hoeft u deze onderdelen niet meer handmatig te verplaatsen, waardoor veel tijd bespaard wordt. Als er continu zelf delen gehaald moeten worden, kost dit ontzettend veel tijd, die veel efficiënter gebruikt kan worden. Het transportsysteem werkt aan de hand van een ketting met horizontale en verticale bochten. Hieraan kunnen verschillende goederen geïnstalleerd worden. Deze draaien continu rond, waardoor zij door de ruimte bewegen. Hierdoor kan uw productieproces veel meer versneld worden. Hierdoor kunnen producten op hoge snelheid gemaakt worden, waardoor er op een dag veel meer gedaan kan worden.

 

Op maat

 

Het is belangrijk dat de kettingbaan perfect op maat gemaakt wordt voor uw productie. Hierbij kunt u denken aan de afmetingen, de lengte van de baan, verschillende hoeken die gemaakt moeten worden of de snelheid van de ketting. Als u bijvoorbeeld werkt op hoog tempo, kan u ervoor kiezen om de snelheid hierop aan te sluiten. Daarnaast hangt het af van de grootte van uw bedrijfspand of loods hoe groot de baan moet zijn. Een deskundige kijkt graag met u mee om hierop aan te sturen en deze perfect bij uw bedrijf aan te laten sluiten.

Linkruil.org

Comments are closed.