Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kinderdagverblijf in Breda en Oosterhout

Het actief betrokken zijn in de maatschappij door het uitoefenen van een interessante baan, levert je allerlei inzichten en contacten op. Dat geldt voor jouzelf, maar ook voor je partner. En natuurlijk zijn de inkomsten altijd meegenomen. Maar hoe werkt het als er kinderen zijn? Heb je nog voldoende tijd over om goed voor je kinderen te zorgen, of is het wijsheid om de kinderen zo nu en dan naar de kinderopvang te brengen. Iets wat overigens alleen maar goed is voor de ontwikkeling van het kind.

Als je allebei werkt

Het is in veel gezinnen een lastige keus. Je kinderen verdienen alle aandacht, maar je wil liever niet het contact met het maatschappelijk leven en leuke baan kwijtraken. Dat wil je zelf niet, maar dat wil je partner naar alle waarschijnlijkheid ook niet. Allebei parttime werken kan in sommige gevallen een oplossing zijn, maar dat is wel een flinke aanslag op je gezamenlijke inkomen. Bovendien is het niet in alle werksituaties of bij alle werkgevers mogelijk. Zijn er alternatieven? Nou en of! Hier komt het kinderdagverblijf in beeld!

Naar het kinderdagverblijf

De goed opgeleide medewerkers van kinderdagverblijfplukdedag.nl hebben de keuze gemaakt om met jonge kinderen te werken. Je kind wordt in het kinderdagverblijf opgevangen zoals je dat zelf graag zou willen. Je kunt met het kinderdagverblijf afspraken maken over de dagen dat je van de opvang gebruik zou willen maken, en de tijden waarop je je kind kunt brengen en weer ophalen. Voor je kind is de opvang een prettige ontmoetingsplek met andere kinderen!

Linkruil.org

Comments are closed.