Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Labelprinters, mobiele terminals en meer!

Heb je een eigen onderneming? Een kleine lokale winkel of ben je om een andere reden op zoek naar kassa oplossingen, barcodescanners en andere aanverwante producten? Het is tegenwoordig helemaal niet moeilijk aan deze producten te komen. Vrijwel alles is online te vinden, en zo ook labelprinters, mobiele terminals en meer! Ben je hier nieuwsgierig naar geworden? En wil je graag meer informatie lezen over deze producten? Neem dan zeker eens een kijkje op https://www.idpos.nl/ en je ziet alle mogelijkheden op het gebied van POS en auto-ID toebehoren.

Breed assortiment

We hebben zojuist al een aantal producten genoemd die behoren tot het brede assortiment van iDPos. Maar daar is natuurlijk nog niet alles mee gezegd. Naast kassa oplossingen, terminals, barcodescanners en labelprinters vind je er ook verpakkingstape en folie, verzendetiketten en bonprinters. Heb je een van je eigen producten kapot en ben je op zoek naar een snelle vervanging? Ook dan zit je bij iDPos helemaal goed. Wanneer je je bestelling voor 16.00 uur doorgeeft, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast profiteer je in de gehele Benelux van gratis verzending. Is het product niet naar je zin? Dan kun je deze omruilen tegen een andere variant of je krijgt je geld terug indien gewenst.

Passend advies op maat

Ben je nog niet helemaal zeker van het product dat je wilt gaan bestellen? Of heb je vragen/opmerkingen? Raadpleeg dan een van specialisten van iDPos en zij helpen je graag verder. Zo weet je in ieder geval zeker dat je het juiste product aanschaft waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Zo voorkom je een miskoop en teleurstelling. Het team van iDPos helpt je graag met passend advies op maat zodat je verder kunt en niet in het duister hoeft te tasten.

Afbeeldingsresultaat voor office

Linkruil.org

Comments are closed.