Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Maak grootse plannen in de havenstad!

De beste manier om dat te doen is alle koppen bij elkaar te steken. Dan heb je wel een geschikte plek nodig. Hoe en waar vind jij een geschikte vergaderlocatie in Rotterdam?

Heel gemakkelijk, is het korte antwoord. We hebben het immers over een grote en aantrekkelijke stad, volop gebouwen en gelegenheden om te vergaderen. Zelfs de meest openbare gebouwen bevatten zalen, kamers en andere ruimtes van verschillende groottes die geschikt zijn om uitgebreid in te vergaderen. Verlaat hiervoor af en toe even je vertrouwde omgeving om nieuwe inspiratie te krijgen, een vers perspectief op alles dat met je onderneming en jullie huidige of toekomstige plannen te maken heeft. Komt er een externe partij – bijvoorbeeld een klant of leverancier – aanschuiven? Dan is het helemaal verstandig om deze mensen te imponeren met jullie keuze en gevoel voor stijl in de vorm van de juiste ruimte.

Het aanbod van aantrekkelijke vergaderlocaties in Rotterdam is veel te groot om ze allemaal bij langs te kunnen gaan. Wel kijken we graag met je naar de eisen die je jezelf moet stellen tijdens het maken van een selectie.

De indruk

Hier hadden we het al kort over, maar we bedoelen niet alleen het imponeren van mogelijke zakenpartners. Ook mensen van je eigen firma moeten een positieve instelling krijgen wanneer ze aan de vergadering gaan deelnemen. Het maakt niet uit of hun gemoedstoestand omtrent deze bespreking nu neutraal, optimistisch of somber is: zolang je deze kunt verbeteren, doe je dat door een pand uit te kiezen dat een streling is voor het oog, zowel van buiten als van binnen. Is de stemming al gemoedelijk, dan houd je die met dezelfde strategie intact.

Aantal deelnemers

Hoeveel mensen er meedoen aan de vergadering is van groot belang omdat je de zaal op capaciteit moet uitkiezen. Een te kleine ruimte werkt irritatie in de hand omdat niet iedereen kan plaatsnemen ofwel mensen veel te dicht op elkaar wordt gezet. En een te grote ruimte geeft een isolerend gevoel. Beter streep je het aantal deelnemers af tegen de oppervlakte van de zaal. En pas, zolang dit is toegestaan, gerust de opstelling van tafels en stoelen aan op hoe deze voor jouw gezelschap het beste uitkomt.

Waarheen leidt de weg?

Ja, naar de vergaderzaal. Maar de route? Da’s nog effe ‘n dingetje. Zeker wanneer niet iedereen die zich aanmeldt voor de vergadering even bekend is met Rotjeknor. Dan ben je verplicht om voor iedereen een routebeschrijving op te stellen, uit te printen en te verdelen. Vermeld daarin ook precies waar de parkeerplekken en fietsenstallingen zijn. Plus natuurlijk tramhaltes, busperrons en treinstations voor hen die van het openbaar vervoer gebruik maken.

Heel veel succes met organiseren en vergaderen!

Linkruil.org

Comments are closed.