Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Waar staat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor? Het staat voor het ondernemen en het daarbij verantwoordelijkheid nemen voor mens en maatschappij. Packstore bied mensen die zelf niet meer kunnen of mogen werken toch nog een mogelijkheid zich te ontwikkelen in de maatschappij. Dit doen ze door werkplaatsen te bieden. Ook bied Packstore het tijdelijk of langdurig verhuur huren van magazijnruimte en kunt u Packstore inzetten voor last minute opdrachten. Ze hebben een professionele uitvoering en bieden u de laagste prijzen.

Door packstore heb ik een last van mijn schouders.

De Sociale werkplaats in Eindhoven van Packstore werkt nu al een paar jaar voor ons, en hebben ze een last van onze schouders ontnomen. Wij kunnen ons nu helemaal richten op de zaken die wij het belangrijks vinden en is onze online webshop uitgegroeid tot een succes. Ze nemen alles op zich wat te maken heeft met de montage, de opslag, het verzenden van de pakketten en het voorraadbeheer. Packstore leverde wat ze zeiden wat ze zouden doen. Ik ben erg tevreden!

Zou u graag meer informatie willen over Packstore? Of heeft u nog vragen over sociale werkplaats Eindhoven? Voor al uw informatie en vragen kunt u terecht op de website, ook kunt u telefonisch contact op nemen met een van de medewerkers die u dan verder helpen.

Linkruil.org

Comments are closed.