Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Meer geld met een mobiele werkbon

Hoe kunt u uw buitendienst perfect benutten? Het is algemeen bekend dat papieren processen veel tijd kost, aangezien alles handmatig moet gebeuren. Dit kost uw buitendienst al veel tijd, en elke ondernemer weet het volgende, namelijk: ”tijd = geld”. Bovendien is het werken met papieren communicatie ook vaak dubbelwerk, aangezien deze vaak voor een tweede keer behandeld moeten worden. In eerste wordt namelijk het papieren werk gedaan door de monteur, waarna deze vervolgens nog moet verwerkt worden door de administratie. De oplossing voor dit allemaal is de digitale werkbon!

Buitendienst mee met de tijd

Een vraag dat vaak gesteld wordt aan de buitendienst is: ‘Waarom werken jullie nog met instrumenten van vijftien jaar geleden, terwijl bij jullie op het kantoor gewerkt wordt met het nieuwste apparatuur?’. Sinds kort is hier dus een oplossing voor, zoals eerder al genoemd de digitale werkbon. Met de digitale werkbon bespaart u veel tijd in communicatie, een digitale handtekening is veel efficiënter, bespaart overuren en verhoogd bovendien ook de cashflow, aangezien de facturen gelijk verstuurd kan worden.

Doordat dit proces veel efficiënter is, en veel tijd bespaard, kan er ook meer gedaan worden. Meer klanten betekend meer geld, dus voor een ondernemer is het een zeer slimme zaak om de mobiele werkbon in te voeren bij zijn of haar onderneming!

Linkruil.org

Comments are closed.