Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

MKB printers

Ondernemers in het MKB hebben behoefte aan printers die snel, gemakkelijk en vooral ook niet te duur zijn. Afhankelijk van de wensen van de ondernemer kan een printer aanschaft worden voor enkel het printwerk maar een all in one printer kan ook tot de mogelijkheden behoren. Goede printers die alom gewaardeerd worden in de MKB wereld zijn de printer van KYOCERA. Het merk staat bekend om printers van hoge kwaliteit maar vallen niet in de duurdere klasse printers. Een KYOCERA printer kopen is voor een MKB ondernemer dan ook zeker aan te raden.

Soorten KYOCERA printers

KYOCERA heeft een breed assortiment met diverse soorten printers. Of je nu enkel wilt printen of ook wilt kopiëren, scannen, faxen en nieten er is voor elke soort klus wel een specifieke KYOCERA printer beschikbaar. Voor het vele zwart/wit printwerk zijn er de zwart/wit printers die simpelweg doen waarvoor zij gemaakt zijn: snel en efficiënt printen. Moet je ook in kleur printen, dan ben je heel voordelig af met de kleurenprinters van KYOCERA. Met de all in one printers kun je veel meer doen dan printen. Grote aantallen kopieën maken bijvoorbeeld of printjes direct voorzien van een nietje, of afdrukken op ongebruikelijke formaten papier. Met een KYOCERA printer ben je gegarandeerd van absolute topkwaliteit en veel gebruiksgemak.

KYOCERA en het milieu

KYOCERA heeft een naam hoog te houden als het gaat om milieuvriendelijke printers. Bekend is de energiebespaarstand, waarbij de KYOCERA printers veel minder energie verbruiken dan reguliere printers. KYOCERA heeft zelfs een speciale lijn met ecovriendelijke printers uitgebracht, de ECOSYS printers. Deze printers worden tijdens het productieproces op een zo milieuvriendelijke manier geproduceerd, waarbij er zo min mogelijk afval vrijkomt en eventueel afval niet slecht is voor het milieu. Het grote voordeel is dat als de toner leeg is, je ook echt enkel de toner hoeft te vervangen. Onderdelen die nog goed zijn, zoals de drum kun je gewoon laten zitten. Met een KYOCERA printer ben je als ondernemer ook nog eens ecologisch verantwoord bezig.

Linkruil.org

Comments are closed.