Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mobiele inzetbaarheid van een autolaadkraan met JIB

Een mobiele autolaadkraan met JIB kan in veel situaties de ideale uitkomst bieden. Voor het overslaan van goederen tot het laden van een container op moeilijk toegankelijke plekken. Vaak worden hier grote kranen of andere installaties voor gebruikt. Maar wanneer de werkzaamheden buiten de daarvoor bestemde plek moet gebeuren is het wel eens nodig om gebruik te maken van een mobiele autolaadkraan. Hoe je kunt zorgen dat je altijd goed bent voorbereid op dit soort situaties lees je in dit artikel!

Altijd een autolaadkraan tot beschikking

Om te zorgen dat je in de eerder genoemde situaties altijd een laadkraan tot beschikking hebt is het aan te raden om eens te zoeken naar een partner. Vaak kun je goed terecht bij een transportbedrijf of bij een bedrijf in de infrastructuur. Bedrijven met grote voertuigen hebben vaak wel ergens een mobiele laadkraan staan. Op die manier kun jij altijd geholpen worden en kun je op veel verschillende locaties te werk gaan. Ideaal voor bijvoorbeeld overslagwerkzaamheden of het plaatsen van producten in moeilijk begaanbare plekken.

De voordelen van een FLY-JIB

Het kan natuurlijk wel eens voor komen dat er bijvoorbeeld een voorwerp op een bepaalde plek gebracht moet worden, maar dat dat niet kan door er met een wagen op te rijden. De grond kan wegzakken of de vrachtwagen kan vast komen te zitten. In dat geval moeten de werkzaamheden dus op een afstand gebeuren. En met behulp van een FLY-JIB is dat mogelijk. Door de kraan tot wel 32 meter te kunnen verlengen kan een achtertuin bereikt worden door over het huis heen te gaan met de laadkraan. Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken of plekken met een zachte ondergrond. Voor meer informatie over de FLY-JIB of de mogelijkheden met de autolaadkraan met JIB kun je altijd contact opnemen met het bedrijf die jou helpt tijdens de werkzaamheden. Zij weten alle capaciteiten van de kraan en wat alle mogelijkheden zijn met betrekking tot de werkzaamheden.

Linkruil.org

Comments are closed.