Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Naambadges van Clip4you

Bent u op zoek naar naambadges voor uw bedrijf? Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het aankomt op badges. Clip4you heeft een uitgebreid assortiment en biedt u de mogelijkheid ze helemaal zelf te ontwerpen. Uw logo kan geprint of gegraveerd worden, met ronde of rechte hoeken of misschien met een speciale afmeting? Zoals de vorm van uw bedrijfslogo bijvoorbeeld!

Meer dan alleen naambadges

Clip4you is gespecialiseerd in allerlei verschillende business to business producten. Dit kunnen dus naambadges zijn, maar ook plastic pasjes, metalen visitekaartjes, paperclips met logo of sleutelhangers. Uiteraard allemaal gemaakt zoals u het voor ogen hebt.

De voordelen van Clip4you

Clip4you staat bekend om haar persoonlijke service en eerlijk en open houding. Daarnaast worden uw artikelen snel en geheel gratis bezorgd!  Ook als u vragen heeft over de mogelijkheden van formaten, opdrukken of andere zaken kunt u gewoon bellen met een van de medewerkers. Ze zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur (woensdag gesloten).

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Via de website van Clip4you kunt u een offerte aanvragen voor uw gewenste artikelen. Hierbij moet u aangeven wat de specificaties van het product zijn en een ontwerp of logo meesturen. Hierna ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Kies vandaag nog voor Clip4you!

Linkruil.org

Comments are closed.