Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Op chique van A naar B – huur een privé jet bij First Class Aviation

Een privé jet huren om van A naar B te komen, biedt veel voordelen. Snelle reistijden, wereldwijde service en 24 uur per dag vliegen: dé oplossing voor zakelijke reizigers of privéreizen. First Class Aviation verzorgt al 25 jaar privé- en  groepsreizen, incentive reizen, ambulancevluchten en helikoptervluchten.

25 jaar ervaring

First Class Aviation beschikt over een moderne vloot met privé jets en privé vliegtuigen. Alle toestellen voldoen uiteraard aan dezelfde strenge eisen en regels die gelden voor commerciële airlines en veiligheid van de passagiers en de bemanning staat op nummer één. De service is, zoals de naam al doet vermoeden, eersteklas. De medewerkers van First Class Aviation staan voor kwaliteit en persoonlijke service, zowel voor, tijdens als na de vlucht. Of iemand nou met een grote groep van wel 600 man wil reizen of even snel een korte afstand wil overbruggen met een helikopters: First Class Aviation maakt het mogelijk. En door de enorme kennis, ervaring en de vele contacten die First Class Aviation de afgelopen 25 jaar in de luchtvaart heeft opgedaan, kan er ook altijd om advies worden aangeklopt in geval van aankoop of verkoop van privé jets.

 

Vertrekken in 15 minuten

Wanneer er een aanvraag wordt ingediend, bekijkt First Class Aviation wat de beste vliegmogelijkheden zijn. Criteria hiervoor zijn onder meer toestelgrootte, vliegprestaties, comfort, boordservice, veiligheid en de prijs. Vervolgens wordt er een voorstel gedaan, waarbij zoveel mogelijk rekening met de wensen van de klant is gehouden. De vluchten vertrekken via de zogenaamde General Aviation Terminals, VIP Lounges, waar het vliegtuig voor de deur klaarstaan. De passagiers worden slechts vijftien minuten voor vertrek verwacht. Vertrekken kan vanaf elke luchthaven ter wereld en alleen in Europa doet First Class Aviation al 1800 luchthavens aan.

 

First Class Aviation is al 25 jaar een grote naam op gebied van privé vliegen. Ervaar zelf de luxe en het comfort van professioneel privé reizen door het luchtruim! Bij First Class Aviation wordt niets aan het toeval overgelaten! Kijk voor meer informatie op www.firstclassaviation.nl.

Linkruil.org

Comments are closed.