Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

opfriscursus autorijden utrecht

Opfriscursus Rijschool Utrecht

Het rijbewijs B heb je in jouw bezit, maar…  je hebt vanwege persoonlijke redenen weinig uren achter het stuur doorgebracht of nog vervelender, je hebt een nare ervaring in het verkeer opgedaan. Mogelijk durf je niet of nauwelijks meer aan het hedendaagse verkeer deel te nemen.

 

BLIJF ER NIET MEE ZITTEN!

Met opfriscursus Rijschool Vlam Utrecht heeft al veel rijbewijsbezitters, die tot voor kort nog in dezelfde situatie verkeerden als jou, weer veilig de weg opgeholpen.

 

Onze aanpak?

Dit vraagt heel wat van jou en jouw instructeur, daarom krijg je een instructeur met minimaal 10 jaar rijervaring. Je begint met rijden op een rustig tijdstip, in de lesauto, met jouw instructeur. De instructeur observeert en begeleidt je tijdens de rit. Na afloop krijgt je een advies. Jouw wensen ten aanzien van je verbeterpunten worden ook meegenomen. Samen ga jij werken aan de punten die nodig zijn om van jou weer een veilige en zelfstandige weggebruiker maken.

Hoeveel lessen?

De lesaanpak is individueel afgestemd en hangt af van jouw persoonlijke situatie en wensen. Het is ook mogelijk om de laatste les samen met de instructeur in jouw eigen auto te rijden.

Ons doel?

Dat jij weer met een veilig gevoel de weg op kunt en volop kunt genieten van jouw rijbewijs!

 

rijschool utrecht Vlam

Linkruil.org

Comments are closed.